Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 642 15 50

 

 

Patty (22jaar)

Ik sport sinds maart 2016 bij Go4Fit Wijchen. Ik sportte zelf al fanatiek als hiphopdanser.
De reden dat ik hiermee ben gestopt is dat ik graag wilde afvallen en dat ik het hiphopdansen niet meer kon combineren met mijn werk.
Zodoende ben ik bij Go4Fit Wijchen uitgekomen.

Ik sport nu  3 keer in de week, voornamelijk krachttraining en zo af en toe doe ik een groepsles voor de afwisseling en extra vetverbranding. In maart 2016 woog ik 85,5 kilo met een vetpercentage van 36,1%. Mijn doel was in eerste instantie om 10 kilo af te vallen. Haydar heeft me op weg geholpen en me wegwijs gemaakt in de club; hierna heb ik het zelfstandig opgepakt en ben ik gestart met 3x per week een Fullbody  Krachtschema.

Het krachttrainen was natuurlijk iets nieuws voor mij en mijn lijf veranderde snel. Daarbij ben ik ook gestopt met frisdrank drinken, snoepen, snacks eten en heb ik een gezond voedingspatroon opgepakt: fruit en groente eten en water drinken deed ik eerder bijvoorbeeld niet. Het afvallen ging daardoor als een speer en ook sneller dan verwacht. Nu 7 maanden verder weeg ik 60,1 Kg en heb een vetpercentage van 22,1%. Ik ben erg blij met de veranderingen in mijn lichaam. Het voelt erg goed om weer strak in mijn vel te zitten, meer energie te hebben en mijn doel heb ik ruimschoots gehaald! Nu ga ik natuurlijk niet stoppen met sporten en heb ik met Sophie besproken om nog met voeding aan de slag te gaan: meer eten zodat ik uiteindelijk voor mijn nieuwe doel meer spieren kan gaan opbouwen. 

Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?