Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 642 15 50

 

 

 

Marti

Ik sport sinds maart 2016 bij Go4Fit Wijchen. Hiervoor tenniste ik al fanatiek, echter wilde ik graag meer bezig zijn met sport en wilde ik gespierder worden. Voordat ik begon met sporten woog ik 64kg. Ik ben onder begeleiding van Michal begonnen met twee keer in de week krachttraining, een fullbody schema. Al snel bleek dat dit schema niet voldoende voor mij was, ik kon mijn energie er niet goed in kwijt. Ik heb dit toen met Michal besproken en hij heeft mij een intensiever schema gegeven waarmee ik veel vooruitgang heb geboekt.

Inmiddels ben ik al een aantal maanden fanatiek bezig en weeg ik 80,5kg, dit gewicht bestaat voornamelijk uit spiermassa! Om op de correcte manier aan mijn doel te kunnen werken heeft Martijn mij geholpen met de techniek voor de beenoefeningen, heeft Sophie mij geholpen met de techniek voor de rugoefeningen en heeft Michal de begeleiding voor de overige oefeningen gedaan. Daarnaast heeft Michal mij geholpen met voedingsbegeleiding. Ik merkte dat voornamelijk de voeding een groot verschil maakte bij het bereiken van mijn doelen.

Op het moment ben ik druk bezig met mijn nieuwe doel: 11% lichaamsvet bij hetzelfde gewicht. Met de begeleidingen van Michal, Martijn, Sophie en de aanmoedigingen van Gerard op de vroege ochtend gaat dit helemaal goed komen!

Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?