Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 642 15 50

 

 

Desiree Gommers

In februari 2015 ben ik begonnen met sporten bij Go4Fit Wijchen. Voordat ik bij Go4Fit terecht kwam sportte ik bij een andere sportschool in de regio. Daar maakte ik gebruik van personal training, echter deze training  was niet naar wens en ik ben gestopt met sporten. Hierdoor was mijn beeld van de sportschool erg vertekend; ik wilde niet meer naar de sportschool. Later ben ik toch weer op zoek gegaan naar een goede sportschool. Al snel werd ik door Martijn aangesproken; hij heeft mij uitgelegd hoe het er bij Go4Fit aan toe gaat en wist mij over te halen om een keer langs te komen.

 

In eerste instantie ben ik begonnen met individueel sporten. Het individueel gaan sporten was voor mij een grote uitdaging. Na enkele weken sprak Sophie mij aan en sindsdien is zij mij gaan begeleiden. Sophie begeleidt mij met trainings- en voedingsschema’s. Naast de begeleiding bij Go4Fit heb ik Sophie ook als personal trainer ingeschakeld.

 

Met de begeleiding van Sophie ben ik van 85 kg naar 72,5 kg gegaan en is mijn tailleomvang in totaal 25 cm minder geworden! Op dit moment is het mijn doel om te werken naar een nog strakker en sportiever lichaam. Met de super goede begeleiding die ik heb gehad van Sophie gaat dit helemaal goed komen!

 

Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?