Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 642 15 50
Zumba
Zumba
Zumba

Conditie
CoördinatieSpierkracht
VetverbandingZumba Go4fit Wijchen

Zumba ® in Wijchen is 100% having fun! Voor iedereen bij Go4Fit natuurlijk

Zumba combineert latin music en andere wereldmuziek samen met unieke en exotische danspasjesZumba lessen zijn geweldig voor de mind, body en soul. Kom en probeer dansen uit zoals de Salsa, Merengue, Flamenco, Hiphop, Cumbia, Samba, Calypso, Buikdans en veel meer. Zumba is een stoere aerobics/fitness interval training die wordt afgewisseld met snelle en langzame ritmes. Met Zumba verbruik je het maximale aan calorieënverbrandt vet en brengt ook nog eens je lichaam mooi in vorm. In al onze zumba groepslessen kunt u er vanuit gaan dat u tussen de 600 en 1.000 calorieën zult verbranden.

 

"Je werkt niet alleen aan je conditie, je verbrandt er ook nog eens enorm veel calorieën mee en dat allemaal zonder dat je het gevoel hebt afgebeuld te worden."

 

Zumbalessen 100% fun!

Zumba ®, uitgevonden door Beto Perez, combineert Latin dance ritmes met makkelijk te volgen danspasjes. Het resultaat van deze combinatie maakt Zumba tot een 100% fun workout die meer lijkt op een leuk avondje uit dan 'hard werken' aan je fitnessprogramma. Het doel van onze Zumba groepslessen is om mensen met plezier en enthousiasme te laten sporten. Door Zumba lessen aan te bieden wordt dit doel makkelijker bereikt.

Een groepsles Zumba® zijn meestal 50 minuten. De les bevat een intervaltraining met langzame en snelle ritmische bewegingen om uw uithoudingsvermogen te vergroten en calorieën te verbranden. Zumba helpt u om uw lichaam te vormen en uw conditie op peil te houden.

 

Voor wie is Zumba geschikt?

Zelfs wanneer u nog nooit heeft gedanst zult u ongetwijfeld veel plezier beleven in onze Zumba ® lessen. De dansbewegingen zijn simpel en makkelijk te volgen. Onze instructeurs voegen daar uiteraard hun eigen inspiratie aan toe met danspasjes uit bijvoorbeeld de rumba, chachacha en  de mambo.

zumba

 

zumba

 

Lesdagen:
Woensdag / Donderdag / Vrijdag

Volledig lesrooster »
Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?

Bezoek onze webshop

Voor al jouw sportmerchandise »

Eerstvolgende Zumba

 

woensdag - 26 september 2018

09:15u - 10:00u (Wijchen)

donderdag - 27 september 2018

18:30u - 19:15u (Wijchen)

vrijdag - 28 september 2018

19:00u - 19:45u (Wijchen)